ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ"

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

«Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής»

Ν.Π.Δ.Δ.

(Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

Ιωάννινα: 28/02/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» το μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Οι μικροί μαθητές συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες:

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας, επισκέφτηκε τον μήνα Ιανουάριο Παιδικό Σταθμό του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκπαιδευτική δράση με θέμα «Το ψωμί».

Προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επισκέφτηκαν την Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

Το μήνα Φεβρουάριο επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Ιωαννίνων «Κωνσταντίνος Φρόντζος», προκειμένου τα νήπια να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το μαλλί, η επεξεργασία του και η χρησιμότητά του».

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αυτά, στοχεύουν στην εξοικείωση των μικρών μαθητών με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις, ώστε με την βοήθεια ερεθισμάτων (προβολή video, διαφάνειες και περιήγηση στους χώρους των μουσείων) να προσεγγίζουν και να εντοπίζουν με όλες τις αισθήσεις, ομοιότητες και διαφορές με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

1diaygeia

thiseas

espa

αξιολογηση παιδικων σταθμων καπη βοηθεια στο σπιτι

Επιθυμείτε να είστε ενημερωμένοι; Ακολουθήστε μας.

facebooktwitter    

 

Simple S&A Solutions    

Κατασκευή & Φιλοξενία ιστοσελίδων

Εισοδος

Eπισκέπτες

Σήμερα135
Χθες170
Εβδομάδα1108
Μήνας3616
Σύνολο177141