Δελτίο Τύπου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας"

                                                                                                          Ιωάννινα: 25/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                    

Εγκαινιάστηκε χτες 24 Ιουλίου 2017 από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, το Κέντρο Κοινότητας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών, ο οποίος μετά τον αγιασμό ευχήθηκε η νέα δομή να προσφέρει υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος της πόλης Θωμάς Μπέγκας, η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Γιούλα Μητροκώστα χαιρέτισαν τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για το δίκτυο αλληλεγγύης που έχει αναπτύξει ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με την βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας.

Στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κύριος Λιόντος και η κυρία Μέγα, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Παπαδιώτης καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», καθώς και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Νατάσα Μπέγκα.

Το Κέντρο Κοινότητας είναι ένα πολυδύναμο σημείο επαφής κοινωνικών υπηρεσιών, όπου ο δημότης μπορεί να υποστηριχθεί μέσω ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής, και ταυτόχρονα να πληροφορηθεί για όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υπάρχουν στον Δήμο μας, και μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου.

Ο  Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» τόνισε ότι: «προχωράμε και σε νέες δομές για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Εργαζόμαστε με φιλοσοφία, όραμα και οργάνωση για να υλοποιήσουμε την προγραμματική θέση της Δημοτικής Αρχής να είναι τα Γιάννενα μια πόλη Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης».

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

                                                                                                   

1diaygeia

thiseas

espa

αξιολογηση παιδικων σταθμων καπη βοηθεια στο σπιτι

Επιθυμείτε να είστε ενημερωμένοι; Ακολουθήστε μας.

facebooktwitter    

 

Simple S&A Solutions    

Κατασκευή & Φιλοξενία ιστοσελίδων

Εισοδος

Eπισκέπτες

Σήμερα135
Χθες170
Εβδομάδα1108
Μήνας3616
Σύνολο177141